Di Facebook, isun ketemu temen lawas. Adie si Edwin "Samiaji" kang umae ning Jalan Samiaji, burie lapangans epak bola Gunung Sari. Aja diguleti ndi lapangane, sekien sih wis dadi Mal…
lanjutkan